Trapper

Vi bygger trapper i alle typer steinmaterialer.

Vi bygger trapper i alle 
typer steinmaterialer.

Murt natursteinstrapp eller tørrstablet. En trapp som er bygget riktig er god å gå i. Trapp bygget i stein er også stabilt og varig.
Vi bygger trapper i stein, enten murt natursteinstrapp eller tørrstablet, for å sikre høy kvalitet og holdbarhet. En riktig bygget steintrapp er funksjonell og trygg å gå i, samtidig som den tilfører estetisk verdi til eiendommen. Steintrapper er stabile og varige, og de opprettholder sitt vakre utseende i mange år.

Steintrapper er stabile og varige, og de opprettholder sitt vakre utseende i mange år. Naturstein gir hagen et autentisk og eksklusivt preg. Det er både moderne og tidløst, og når det brukes riktig, løfter det hele uteområdet. 
Naturstein kan brukes i murer, stier og trapper for å skape et helhetlig og elegant uttrykk. Det gir naturlig skjønnhet og soliditet.

Murt natursteinstrapp

Naturstein brukt i hager er både moderne og tidløst. Bruk av naturstein på riktig måte gir hagen et autentisk og eksklusivt utrykk.

Tørrstablet

Tørrstablede trapper er både funksjonelle og estetiske, og de kan tilpasses ulike terrengtyper og hageutforminger.

Trapper galleri

Garthe GrøntAnlegg AS ble stiftet i 2005. Virksomheten er lokalisert ca 6 km fra Risør sentrum. 

Vi tar oppdraget fra planlegging og prosjektering til ferdig utførelse med fokus på kvalitet og håndverk.
© Copyright 2024  - All Rights Reserved - Built by OIKO
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram