Plen og beplantning

Uterommet i din hage

Plen og beplantning

Vi tilbyr komplette hage-løsninger, inkludert plenarbeid og gressforsterkningsmatter som tåler biltrafikk. Vi monterer også automatiske vanningsanlegg. Våre kunder er svært fornøyde med de praktiske og effektive løsningene.
Vi tilbyr komplette løsninger for hagen, inkludert plenarbeid og beplantning. Vår tjeneste dekker alt fra grunnarbeid til ferdig etablerte grøntområder, slik at du får en vakker og funksjonell hage uten å måtte bekymre deg for noen del av prosessen. Vi sikrer at alt arbeid utføres med høy kvalitet og nøyaktighet for å skape en harmonisk og frodig hage.
I tillegg til dette, legger vi gressforsterkningsmatter som tåler biltrafikk. Oppbyggingen under er som for et kjøresterkt dekke, men med den forskjellen at denne løsningen blir grønn. En av de store fordelene med gressforsterkningsmatter er at de også tar opp overvann ved regnvær, noe som bidrar til bedre drenering og reduserer risikoen for vannansamlinger.
For å sikre at hagen din alltid er godt vannet og sunn, leverer og monterer vi også vanningsanlegg. Vi installerer popup-spredere i plenen, svetteslanger i blomsterbed, og dryppvanning for balkongkasser, krukker og drivhus. Alle disse systemene kan kobles til automatikk for enkel styring og vedlikehold. Våre kunder som har valgt slike løsninger, er svært fornøyde med hvor praktisk og effektivt de fungerer.

Nyanlegg av hage

Vi tilbyr komplette løsninger for hagen. Plenarbeider og beplantning. Vi leverer komplett fra grunnarbeid til ferdig etablert grøntområder.

Løsninger som er kjøresterke og grønne

Vi legger gressforsterkningsmatter som tåler biltrafikk. Oppbyggingen under er som for et kjøresterkt belegg. Forskjellen er at denne blir grønn. Fordelen er også at den opptar overvann ved regnvær.

Vanningsanlegg

Vi leverer og monterer vanningsanlegg.
Popup spredere i plen, svetteslanger i plantebed, dryppvanning for balkongkasser, krukker og drivhus. Alt kan kobles til automatikk for programmering.
Kundene som har valgt slike løsninger er superfornøyd. Installasjoner som dette kan dessuten være vannbesparende i forhold til vanlig spredervanning.

Plen og beplantning galleri

Garthe GrøntAnlegg AS ble stiftet i 2005. Virksomheten er lokalisert ca 6 km fra Risør sentrum. 

Vi tar oppdraget fra planlegging og prosjektering til ferdig utførelse med fokus på kvalitet og håndverk.
© Copyright 2024  - All Rights Reserved - Built by OIKO
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram