Garthe Grøntanlegg 
-Din leverandør av alt av utomhusarbeider

Vi bygger grønt og grått 
- fra idé til virkelighet

La oss realisere ditt neste prosjekt!

Kontakt oss for en konsultasjon eller mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å arbeide med deg for å skape vakre, funksjonelle uterom.

TELEFON

+47 907 40 517

E-POST

ola@garthe.no

ADDRESSE

Risørveien 500 
4950 Risør

Om Garthe Grøntanlegg

VELKOMMEN TIL GARTHE GRØNTANLEGG AS

Etablert i 2005 og basert nær Risør, tilbyr vi et bredt spekter av anleggsgartner- og utomhusarbeider til kunder over hele Øst-Agder til Vest-Telemark. Fra private hager til store offentlige prosjekter, vårt erfarne team på 12 ansatte er her for å transformere ditt uterom.

DIN EKSPERT I GRØNNE OG GRÅ PROSJEKTER

Garthe GrøntAnlegg er en mesterbedrift med dyktige fagfolk utdannet innen anleggsgartner-, gartner-, steinsetter-, og tømrerfaget. Vi er også en godkjent lærebedrift og stolt medlem av Norske Anleggsgartnere (NAML) og Opplæringskontoret for Bygg og Anlegg. Vår moderne maskinpark inkluderer alt nødvendig utstyr for å håndtere prosjekter av alle størrelser.

BÆREKRAFT OG KVALITET

Som en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift, jobber vi kontinuerlig for et bedre arbeidsmiljø og streber etter å minimere vår miljøpåvirkning. Vårt engasjement for kvalitet og bærekraft gjenspeiles i hvert prosjekt vi tar på oss.
La oss realisere ditt neste prosjekt!

Kontakt oss for en konsultasjon eller mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å arbeide med deg for å skape vakre, funksjonelle uterom.

GRATIS TILBUD

Ta kontakt for ett gratis tilbud!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Personvern
Garthe GrøntAnlegg AS ble stiftet i 2005. Virksomheten er lokalisert ca 6 km fra Risør sentrum. 

Vi tar oppdraget fra planlegging og prosjektering til ferdig utførelse med fokus på kvalitet og håndverk.
© Copyright 2024  - All Rights Reserved - Built by OIKO
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram