Oppdalskifer lag i grus

SKIFER
Vi kan bygge flotte uteområder ved bruk av skifer. Arbeid med skifer er et tidkrevende og utfordrende håndtverk og krever fagkunnskap for et perfekt resultat. Bruk av skifer i en hage hever både kvalitet og utseende. Skifer er et naturmateriale og er holdbar i mange år.

Se bilder ifra våre arbeider

 

cropped-20131001_1201022.jpg

BROSTEIN
Vi legger brostein på gårdsplasser, innkjørsler og uteplasser. Brostein er et svært solid materiale som alltid bare blir finere jo eldre det blir.

Se bilder ifra våre arbeider

 

 

017

BELEGNINGSSTEIN
Vi legger belegningsstein på gårsplasser, innkjørsler, uteplasser og gangstier. Bruk av belegningsstein gir mange muligheter da utvalget i fasong og farge er utallige.

Se bilder ifra våre arbeider

 

 

20150902_084554

MUR
Vi bygger små og store murer i naturstein. Naturstein kan la seg bearbeide, men krever sin fagmann med øye for den rette stein. Natursteinmurer er et puslespill som skal settes sammen for første gang. Vi har fokus på kvalitet og utseende på våre murarbeider. Vi bruker mest stein ifra eget brudd der vi tar ut steinen selv. Vår stein har et variert fargespill som passer svært fint til naturlige omgivelser og gir et tidløst utseende. Bruk av naturstein er moderne og tidsriktig. Naturstein er «evigvarende».  Se bilder ifra våre arbeider

 

Trapp i Førdegranitt

TRAPPER
Vi bygger trapper i mange typer materiale, men flottest er skikkelig trapp i naturstein. Trapper kan bygges i mange fasonger. Det meste er mulig.

Se bilder ifra våre arbeider

 

 

Gøy å vippe

LEKEPLASSER
Å bygge en lekeplass er spennende. Lekeplasser skal vi rom for små og store, og gjerne være en samlingsplass for mange. Vi har både prosjektert og bygget lekeplasser.

Se bilder ifra våre arbeider